Om Ejer Maria Gry MagnussenJeg har siden at jeg gik i lære som 18-årig ønsket mig min helt egen Salon, for at kunne sætte mit præg på frisørfaget, og på hvad jeg syntes er en rigtig dygtig og professionel frisør og frisørsalon - som kan tilbyde de nyeste trends, både i farve og klippe teknikker, samt gode råd og vejledning til både nye og gamle kunder.

Jeg har den 4-årige uddannelse og har været i faget fra. 2006, hvor jeg har været i 4 meget forskellige frisørsaloner, og har derfor fået en masse erfaring og redskaber til at kunne skabe mig selv, som den frisør jeg ønsker at være, for at kunne give den bedste viden og erfaring videre til mine kunder.

At gå på kurser prioritere jeg meget højt, da man aldrig bliver færdig med at lære nyt. Derfor tager jeg på kursus 3-4 gange om året, så jeg kan følge med i de nyeste trends både indenfor farve og klippe teknikker, så jeg kan suge en masse inspiration som jeg kan videregive i alle behandlingerne.

Jeg er vild med store, som små udfordringer, og det samarbejde jeg har med kunden under behandlingen, hvor vi får skræddersyet en behandling lige netop til dig og dit hår, så vi kan nå frem til et super godt resultat, hvor vi begge er tilfredse.

Jeg byder velkommen til både børn, unge og ældre - Velkommen til mit elskede livsværk og andet hjem !